Over mij

Ruud Boven is de eigenaar van het bedrijf “Boven reanimatie training en advies”.

Hij heeft na de middelbare school de opleiding tot Verpleegkundige gevolgd en aanvullend de opleiding tot Anesthesiemedewerker afgerond en is naast zijn werk in het ziekenhuis¬† begonnen met zijn eigen “bedrijf”. Daarvoor heeft hij diverse opleidingen tot reanimatie/aed instructeur gevolgd en woont hij diverse symposia/nascholingen bij om actueel te blijven in het reanimatie onderwijs.

Naast zijn eigen bedrijf is hij actief in de burgerhulpverlening als oprichter van Stichting Hartveilig Valthermond. Binnen deze stichting verzorgt hij tevens het reanimatie onderwijs en verzorgt hij herhalingstrainingen en 6 minuten trainingen. Ook geeft hij regelmatig interviews aan diverse media over de burgerhulpverlening. Ook was hij te zien in de campagne Drenthe Hartveilig. Hij werkt op dit moment tevens in het Universitair Medisch Centrum Groningen als Anesthesiemedewerker.

“Ruud heeft als motto en strijdkreet dat we samen het verschil kunnen maken, dus wanneer u een reanimatiecursus heeft gevolgd, kunt u het verschil maken tussen leven en dood”

Door de vele praktijkervaring die hij de afgelopen jaren in zijn werk als Anesthesiemedewerker heeft opgedaan kan hij in een training net dat beetje extra brengen.

Het is voor mij een eer om u reanimatieonderwijs te mogen geven. Ik vind het belangrijk dat elke wereldburger kan reanimeren mocht dit noodzakelijk zijn.

 

Ruud Boven

 

Volwaardig Instructeur PBLS/BLS/AED

Nederlandse Reanimatie Raad