Reanimatieles in uw regio of op uw eigen locatie

Boven reanimatie training en advies heeft als missie om zoveel mogelijk mensen te leren reanimeren en hierbij een AED te gebruiken. Weten hoe je moet reanimeren als dit noodzakelijk is zoals bij een ademhalingsstilstand/circulatiestilstand draagt bij aan een grotere kans van overleving van het slachtoffer. Vooral binnen de eerste zes minuten de juiste hulp bieden, vergroot de overlevingskansen aanzienlijk.

Reanimeren is eenvoudig te leren in een cursus van 4 uren. U leert hier:

U kunt na het volgen van een cursus een volwassen persoon reanimeren. Wij verzorgen tevens cursussen kinderreanimatie op aanvraag.

De kosten van de basis cursus reanimatie met AED bedragen slechts €45,00 per persoon en worden in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Controleer hiervoor uw polisvoorwaarden.

U kunt deelnemen vanaf 14 jaar. Minimale groepsgrootte is zes personen tot maximaal 12 personen. Meer personen op aanvraag!

Na afloop van de cursus krijgt u een officieel erkend certificaat uitgegeven door de Nederlandse Reanimatie Raad en het European Resuscitation Council. Uw certificaat is dus in heel Europa rechtsgeldig. U bent geregistreerd op uw naam en geboortedatum en krijgt een eigen registratienummer. Wanneer u een herhalingscursus wilt volgen kunt u deze tonen bij de opleider. Tevens kunt u zich registreren als burgerhulpverlener via www.hartslagnu.nl of via www.hartstichting.nl

Ik ben vrijgesteld van BTW!!!