Cursus agenda en locaties

 

Wij verzorgen de opleiding op uw locatie en staan open voor al uw wensen en passen de cursus aan op uw eigen praktijksituatie. Het is mogelijk om samen met u het lesprogramma samen te stellen na inventarisatie van het leerdoel en de voorkennis van de cursist. Daarnaast is het ook mogelijk u in te schrijven op een door ons georganiseerde cursus op één van onze cursuslocaties. 

 

De komende weken zijn er volop mogelijkheden om een basis/herhalings cursus te volgen. 

Wij gaan graag met u op zoek naar een geschikt moment. 

  • Zaterdag 18 februari te Stadskanaal, Poststraatkerk. Basis/Herhalingscursus BLS met AED, 09.00u tot 12.00u. Kosten zijn €50.00 pp incl beademingsmaster (twv €10). 
  • Zaterdag 8 April te Stadskanaal, Poststraatkerk. Basis/Herhalingscursus BLS met AED, 09.00u tot 12.00u. Kosten zijn €50.00 pp incl beademingsmaster (twv €10). 
  • De volgende cursusdata zijn beschikbaar op aanvraag:13, 14, 15, 27, 28, 29, 31 maart –  11, 12, 24, 25, 26 april – 9, 10, 22, 23, 24 mei – 5, 6 juni 

Deze gemixte* basis/herhalingscursussen kosten €50.00 per persoon incl certificering en een pocketmasker. In de meeste gevallen is dit bedrag geheel of gedeeltelijk te declareren bij uw zorgverzekeraar. Zie hiervoor onderstaande link. 

*De mix van basis en herhalingscursussen zorgen voor een mooie dynamiek in de groep.

Losse pocketmaskers zijn bij mij te koop voor €10.00 p.s. Bij een cursus krijgt u deze cadeau. 

Cursusdata en tijden kunnen tevens worden gevuld door aanmeldingen bij Stichting Hartveilig Borger-Odoorn. Bent u inwoner van de gemeente Borger-Odoorn en heeft u een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen dan kunt u onder bepaalde voorwaarden vrijwel gratis een basiscursus volgen.  Zie http://www.hartveiligbo.nl voor de voorwaarden en aanmelding. 

In veel gevallen wordt de cursus vergoed door uw zorgverzekeraar.

Kijk op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus om te zien of uw zorgverzekeraar de cursus vergoed!! (een reanimatiecursus staat gelijk als een ehbo cursus)

 

Wij zijn vrijgesteld van btw!!!!