Over mij!

Boven Reanimatietraining en Anesthesie is in 2017 opgestart door Ruud Boven, al ruim 23 jaar werkzaam als gespecialiseerd verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen in heel het land en sinds 2016 gecertificeerd instructeur Basic Life Support en AED van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Na zijn opleiding tot verpleegkundige heeft hij zich verder gespecialiseerd tot anesthesieverpleegkundige. Als anesthesieverpleegkundige werkte hij sinds 2001 in het Refaja Ziekenhuis te Stadskanaal, waar hij in 2018 zijn dienstverband heeft verbroken en is gestart als zelfstandig zorgondernemer, hij is nu BLS instructeur en freelance anesthesieverpleegkundige. Daarnaast heeft hij nog een dienstverband bij FASE Kolham als anesthesieverpleegkundige binnen het zelfstandig uitname team van de Nederlandse Transplantatie Stichting ten behoeve van orgaandonatie.

“Ruud heeft als motto dat we samen het verschil kunnen maken, dus wanneer u heeft leren reanimeren kunt u het verschil maken tussen leven en dood”

Het is mijn passie u reanimatieonderwijs te mogen geven. Ik vind het belangrijk dat elke wereldburger kan reanimeren mocht dit noodzakelijk zijn.

Ruud Boven

Volwaardig Basic Life Support Instructeur

Nederlandse Reanimatie Raad